opleiding massagetherapeut praktijk

Cursus masseren Utrecht

Het volgen van een introductie cursus masseren van Esoterra is een uitstekende manier om te ontdekken of er een masseur of massagetherapeut in jou schuilt. Je leert de basisvaardigheden om heerlijk ontspannende massages te geven aan vrienden en familie. Wil je je beroep maken van masseren, dan kun je ervoor kiezen de beroepsopleiding doen.

Esoterra Academie

De opleidingen en cursussen van Esoterra zijn erop gericht jouw eigen authentieke manier van masseren te ontdekken en ontwikkelen. Als masseren en communiceren voortkomen uit de kracht van jouw unieke persoonlijkheid, zijn deze het meest effectief.

Onze cursussen en opleidingen besteden daarom veel tijd aan het begeleiden van jou als cursist. Zo kun jij je optimaal ontwikkelen als masseur of massagetherapeut.

Daarom Esoterra cursus masseren Utrecht

  • Ontdek en ontwikkel jouw eigen stijl;
  • Inspirerende docenten;
  • Diverse technieken;
  • Stel jouw eigen doelen;
  • Alle basisvaardigheden masseren.

Esoterra introductie cursus masseren

Met deze cursus masseren in Utrecht leer je in twee cursusdagen – van 10:00 uur tot 17:00 uur – alle basisvaardigheden voor het geven van een complete massage. Je leert technieken voor het masseren van handen en armen, rug, hoofd, nek en schouders, voeten en benen.

Ook enkele basisbeginselen van anatomie en fysiologie leer je tijdens de introductiecursus masseren. We houden het daarbij luchtig en vooral interessant. En: we oefenen op elkaar, je wordt dus zelf ook lekker gemasseerd. Alleen dat al is een goede reden om je op te geven!

Meer informatie

Wil je meer weten over onze unieke cursussen en opleidingen in zijn algemeen of de introductiecursus masseren, vraag dan de studiegids aan of neem vrijblijvend contact op.

Wij kunnen jou ook bellen, als je dat liever hebt. Als je nu al net zo enthousiast bent als wij, kun je je ook meteen inschrijven voor de cursus masseren Utrecht.

Over deze cursus

Vraag cursusgids aan

Advies nodig?

hoofdmassage cursus docent

Stefan van Rossum
stefan@massageopleiding-esoterra.nl
0343 756 386

Wil je liever dat wij jou bellen?