opleiding massagetherapeut praktijk

Cursus stoelmassage Utrecht

Stoelmassage is een veelzijdige vorm van massage die over de kleren heen wordt gegeven. Daardoor is deze manier van masseren laagdrempelig en bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld bij evenementen en bij bedrijven te geven.

Esoterra Academie

Esoterra is een opleidingsinstituut voor masseurs en massagetherapeuten. Wij richten ons met onze opleidingen, cursussen en workshops op het ontwikkelen van een eigen unieke en authentieke stijl van masseren. Als masseren in het verlengde van jouw als persoon ligt, kun je als masseur of massagetherapeut echt succesvol zijn.

Esoterra cursus stoelmassage

Bij Esoterra kun je twee cursussen stoelmassage in Utrecht volgen, voor practitioner en voor professionals. Beide cursussen zijn geaccrediteerd door de FAGT. Deze Federatie voor Additief Geneeskundig Therapeuten is de grootste brancheorganisatie van Nederland. Na het succesvol doorlopen van de cursus voor practitioner kun je desgewenst verder gaan met de cursus voor professionals, die speciaal gericht is op het behandelen van klachten.

Waarom Esoterra cursus stoelmassage Utrecht

  • Ontwikkel je eigen unieke stijl;
  • Breed scala aan masseertechnieken;
  • Bevlogen en professionele docenten;
  • FAGT geaccrediteerd.

Cursus stoelmassage practitioner

In twee dagen – een weekend – plus een terugkomdag leer je met de practitioner cursus stoelmassage in Utrecht een breed scala aan technieken, waaronder Thaise massage, Shiatsu, Ayurvedische en Lomi Lomi massage en natuurlijk de klassieke massage. Daarnaast leer je het houden van een intake, het werken vanuit eigen intuïtie en creativiteit, de basis lichaamsanatomie en het starten van je eigen bedrijf.

Cursus stoelmassage voor professionals

Ook de cursus stoelmassage voor professionals duurt twee dagen plus een terugkomdag. In deze cursus leer je nog meer massagetechnieken, zoals Tui Na en Myofascial, terwijl de al bekende technieken verder worden ontwikkeld om (pijn)klachten te kunnen verhelpen of verzachten. Daarnaast leer je cliënten na en naast de massages te begeleiden.

Met een afgeronde cursus stoelmassage van Esoterra kun je je op positieve wijze onderscheiden van andere masseurs. Ben je geïnteresseerd in een cursus stoelmassage in Utrecht, vraag dan de studiegids aan of schrijf je direct in, Cursus stoelmassage Utrecht.

Over deze cursus

Vraag cursusgids aan

Advies nodig?

cursus masseren

Stefan van Rossum
stefan@massageopleiding-esoterra.nl
0343 756 386

Wil je liever dat wij jou bellen?

Pin It on Pinterest