introductiecursus massage

Introcursus Massage

Wil jij ontdekken of masseren iets voor jou is? Leer in twee dagen de basisvaardigheden om een heerlijke, ontspannende massage te geven.

Meer info
stoelmassage cursussen

Stoelmassage Practitioner

Leer alle vaardigheden om de lekkerste stoelmassages te geven: de lekkerste technieken, instellen van de stoel en ergonomie.

Meer info

Myofascial Release

Myofascial Release is een veilige, behoedzame en zeer effectieve therapie waarvan de resultaten een langdurige werking hebben.

Meer info

Integrale Massage

Vanuit een holistische visie leer je masseren met jezelf als voornaamste instrument; voelen, luisteren en echt contact maken.

Meer info
hoofdmassage cursus opleiding

Hoofdmassage

Iedereen zit teveel in z’n hoofd tegenwoordig. Dus als je het hoofd gaat masseren krijg je een hele diepe, bijzondere ervaring.

Meer info
Cursus Focussen

Focussen

Een diepgaand gesprek met het lichaam of de ‘felt sense’ geeft elke lichaamstherapie enorme meerwaarde. Ontdek deze luistermethode.

Meer info

Handmassage in de zorg

Handmassage is aan de ene kant een laagdrempelige aanpak en geeft aan de andere kant een heel direct contact met de ander.

Meer info

Vreeling Deep tissue

Deze diepe aanpak is in staat een wezenlijke bijdrage te leveren aan het oplossen en voorkomen van chronische spierklachten.

Meer info

Workshop Cranio Sacraal

Tijdens de workshop leer je enkele cranio-sacraaltechnieken en ga je een gedeeltelijke sessie uitwisselen die je kunt toepassen.

Meer info
cursus stoelmassage professional

Stoelmassage Professional

Stoelmassage kan heerlijk ontspannend zijn, maar met stoelmassage kun je ook actief klachten aanpakken.

Meer info
hoofdmassage cursus indiase

Indiase Hoofdmassage

Een hoofdmassage die wordt gegeven aan een zittend persoon. Zeer ontspannend en voor iedereen te ontvangen.

Meer info