indiase hoofdmassage cursus

Cursus Indiase hoofdmassage

Cursus
Het hoofd wordt continu blootgesteld aan allerlei indrukken, stress en gedachten. Door juist dit gebied te masseren breng je snel een diepe ontspanning teweeg. Je cliënten kunnen even alle gedachten laten varen en hun hoofd leegmaken.

De cursus hoofdmassage leert jou deze unieke, bijzondere massagevorm.

In één dag leer je de meest ontspannende hoofdmassage geven. Deze oorspronkelijk Ayurvedische massage is uitgebreid met massagetechnieken uit de rest van Azië: Tui Na, Amna, Thaise massage en Shiatsu. Zo is de massage nog vollediger geworden en kun je van hele lichte tot een stevige massage geven.

Cursus Indiase hoofdmassage

De hoofdmassage is een fantastische massage; enorm fijn om te geven; heerlijk om te krijgen. Hoofdmassage wordt op een zittend persoon uitgevoerd waardoor het overal te geven is. Ga achter iemand staan en je kunt aan de slag!

In deze cursus leer je:

  • een massageroute die de volgende lichaamsdelen behandelt: nek, schouders, oren, haren en uiteraard het hoofd
  • je leert diverse massagetechnieken waarmee je een massage kan geven van 30-45 minuten

Hoofdmassage; voor iedereen toepasbaar
Mensen die moeilijk kunnen liggen (gehandicapten, ouderen) of mensen die door een aandoening moeilijk een lichaamsmassage kunnen krijgen, zijn met deze massage uitstekend te masseren. De massage kan met of zonder olie gegeven worden.

De massage wordt bijzonder gewaardeerd door mensen die veel met hun hoofd ‘bezig zijn’. Om juist op het hoofd te masseren, kun je een hele diepe ontspanning bewerkstelligen als masseur. Een zeer dankbare taak.

Cursus Indiase hoofdmassage

De cursus Indiase hoofdmassage duurt één dag en kost € 125,-.

Over deze cursus

  • Laagdrempelige massage
  • Door iedereen te volgen
  • Voor iedereen te krijgen 
Gelijk inschrijvenVraag cursusgids aan

Startdata

Bilthoven:

Maandag 18 maart

Advies nodig?

hoofdmassage cursus docent
Wil je liever dat wij jou bellen?