stoelmassage cursus volgen

Stoelmassagecursus Practitioner

Stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren. Als stoelmasseur kun je overal masseren en je cliënt hoeft zich niet uit te kleden. Daardoor is het een ideale manier om massages te geven bij bedrijven.

Deze stoelmassagecursus leert je alle facetten van dit prachtige, dankbare vak!

Je leert in de cursus stoelmassage een breed scala aan massagetechnieken. Hiermee kun je een vaste route creëren, maar je kunt ook je massage veranderen en aanpassen aan de behoefte van de cliënt. Zo blijft het leuk en afwisselend voor jezelf en is maatwerk mogelijk; iets wat je cliënten zeer waarderen.

VOOR WIE?

Deze cursus is ideaal voor masseurs die ook stoelmassage willen aanbieden. En het is een fijne cursus voor mensen die nog geen massage-ervaring hebben en willen kennismaken met massage via de stoelmassagecursus.

Stoelmassagecursus Practitioner

De nadruk van deze stoelmassagecursus (2 dagen) ligt op ervaren en doen. Je leert heel veel stoelmassage technieken en er wordt ingegaan op een goede voorbereiding, de juiste houding, intake, het toepassen van eigen creativiteit, anatomie en het starten van een eigen bedrijfsvoering. Na de cursus stoelmassage kun je zeer ontspannende stoelmassages geven.
Stoelmassage met diverse massagestijlen

In deze stoelmassage cursus leer je de meest ontspannende technieken uit allerlei verschillende massagestijlen; klassieke massage, Thaise massage, Ayurvedische massage, Shiatsu en LomiLomi massage. Deze methode is ontwikkeld in samenwerking met tientallen masseurs, fysiotherapeuten, artsen en vooral cliënten. Zo is de meest effectieve en ontspannende stoelmassage ontstaan.

Verder leer je:

  • met een niet belastende houding masseren
  • intakegesprek en contra-indicaties (wanneer kan ik wel/niet masseren?)
  • een complete stoelmassage geven die de volgende lichaamsdelen behandelt: rug, nek, schouders, armen, handen en hoofd
  • anatomie (basis)
  • instellen van de stoel

De cursus is geaccrediteerd door de FAGT en de NVST. Na deze cursus kun je verder met de Professional. Een fascinerende stoelmassage cursus waarin je klachtgericht leert werken. Ideaal voor stoelmassage bij bedrijven.

Tijden: van 10.00 uur tot 17.00 uur

Docent: Menno Dam en Stefan van Rossum

Stoelmassagecursus Practitioner

De cursus stoelmassage Practitioner kost € 265,-.

Dit is inclusief:

  • lesmap
  • Elearning incl. video’s

Over deze cursus

Gelijk inschrijvenVraag cursusgids aan

Startdata

Bilthoven:

2019
Zaterdag 23 en zondag 24 februari
Zaterdag 25 en zondag 26 mei
Zaterdag 13 en zondag 14 juli
Zaterdag 14 en zondag 15 september
Zaterdag 28 en zondag 29 december

Advies nodig?

hoofdmassage cursus docent
Wil je liever dat wij jou bellen?