zij instroom en evc traject

Zij instroom en EVC traject

Wil je geaccrediteerd massagetherapeut worden maar niet weer helemaal opnieuw beginnen?

Je komt dan wellicht in aanmerking voor ons EVC traject (Eerder Verworven Competenties). Zo kun je zij instromen met een op maat gemaakt opleidingstraject en jezelf ontwikkelen tot geaccrediteerd massagetherapeut binnen twee jaar!

Als je mee wilt doen met het Zij instroom en EVC traject bekijken we in overleg of en hoe je in aanmerking hiervoor komt. De vakken die je al gehad hebt (op hbo-niveau) sla je over of spijker je bij. De vakken of modules die je nog niet hebt gehad volg je in de reguliere opleiding.

Medische basiskennis

We bieden ook de opleiding Medische basiskennis op PLATO-niveau aan. Wil je deze ook volgen of heb je al een geaccrediteerde opleiding medische basiskennis. Je stelt zelf je pakket samen.

Geaccrediteerd massagetherapeut

Als je voldoet aan alle eisen en het aangepaste leertraject succesvol hebt afgerond, ontvang je het felbegeerde diploma ‘geaccrediteerd massagetherapeut‘ en kun je je inschrijven bij diverse beroepsverenigingen zoals de VBAG.

Het Zij instroom en EVC traject is specifiek voor masseurs die geaccrediteerd massagetherapeut willen worden. Om deel te kunnen nemen voldoe je aan onderstaande criteria:

  • Je hebt hbo werk- of denkniveau
  • Je bent gemotiveerd om te studeren
  • Je hebt reeds een basisopleiding of training (sport)massage gevolgd
  • Je hebt affiniteit met ons aanbod
  • Je hebt al enige ervaring in het geven van massages
  • Je wilt praktijkgericht leren

Je wilt je breed ontwikkelen als massagetherapeut; je diensten uitbreiden en de mogelijkheden om mensen te begeleiden vergroten. Op allerlei vlakken: fysiek, mentaal, emotioneel en vanuit een holistisch kader.

Je wilt niet blijven hangen in wat je al weet maar verder groeien met een open blik om jezelf te ontwikkelen.

Pin It on Pinterest