Massagetrainingen

Met onze trainingen kun je gericht je massagekennis en -kunde professionaliseren.

Onze massagetrainingen zijn gericht op iedereen die (nog beter) wil leren masseren. De trainingen bieden een traject wat heel specifiek een bepaald thema behandelt. Het gaat dieper dan een cursus of bij- en nascholing maar is niet zo intensief als een meerjarig opleidingstraject.

Wil je meer weten over onze massagetrainingen? Meld je dan aan voor de schoolkrant en we houden je op de hoogte.

massagetrainingen

Myofascial Release

Myofascial Release is een veilige, behoedzame, effectieve therapie met een langdurig resultaat. Trauma, ontstekingen en chirurgische ingrepen veroorzaken blokkades in het myofasciale systeem. Het resultaat is een enorme spanning in deze weefsels. Deze spanningen veroorzaken klachten.

Myofascial Release verbeterd de structurele integriteit van het lichaam en reikt zelfs tot de verborgen of onderliggende informatie uit het onderbewustzijn.

Meer over deze training

Holistische massage

Vanuit een holistische visie leer je masseren met jezelf als voornaamste instrument; voelen, luisteren en echt contact maken.

Je leert wat je precies doet tijdens het masseren, welke spieren je raakt, wat de effecten zijn, hoe je bindweefsel masseert, wat belangrijke aandachtspunten in het lichaam zijn, hoe je aandacht besteedt aan je eigen houding. Je gaat met elkaar voelen en ontdekken welke gebieden in je lichaam resoneren met diverse massagetechnieken.

Meer over deze training

Massagetrainingen erkend

Onze trainingen zijn erkend door de KTNO en daarmee als bij- en nascholing goedgekeurd voor veel beroepsverenigingen zoals deVBAG, FAGT, NVST en anderen. Zit jouw beroepsvereniging er niet bij? Neem dan svp contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Pin It on Pinterest