Over ons

De naam Esoterra is een samenvoeging van ‘esoterisch’ en ‘terra’ en staat voor: met je hoofd in de wolken en je voeten stevig op de grond. Dit geeft perfect de visie en kernwaarden van Esoterra weer; ontwikkel jezelf in contact met jezelf en je omgeving.

Esoterra (sinds 1998) staat garant voor professionele opleidingen met een duidelijke visie over hoe succes en toewijding gerealiseerd kunnen worden.

De opleidingen en cursussen van Esoterra zijn erop gericht om van onze student een massageprofessional te maken die mensen helpt vanuit zijn of haar eigen unieke werkwijze. Onze opleidingen en bij-/nascholingen staan voor voelen met je handen, luisteren naar je hart waarbij je hoofd ervoor zorgt dat je ook met beide benen op de grond blijft staan.

Op een nuchtere, holistische wijze helpen we je in je ontwikkeling tot professioneel masseur en geaccrediteerd massagetherapeut.

Esoterra is dé ideale opleider voor ambitieuze studenten die in hun omgeving de best mogelijke massagetherapie willen geven.

Het logo is een afbeelding van een eeuwenoude Aboriginal-rotstekening en symboliseert de mens met stevige wortels en het hoofd in de wolken.

virtuele open dag

Pin It on Pinterest