vbag

VBAG leden welkom!

De VBAG en Esoterra werken graag samen. Allebei streven we naar een hoogwaardige kwaliteit van therapeuten in het CAMdomein. Onze specialiteit is massagetherapie. Daarin bieden we diverse bij- en nascholingen aan.

Bij- en nascholing

Voor leden bieden we de volgende geaccrediteerde bij- en nascholingen aan:

Heb je behoefte aan een bij- en nascholing die niet in ons assortiment zit? Laat het ons weten en we gaan onderzoeken of we dit kunnen gaan aanbieden.

 

VBAG Leden

Lees hier onze blogs van oud-studenten die lid zin van de vereniging.

 

Interessante blogs

Voor vakinhoudelijke blogs kun je hier terecht.

 

Wie/wat is Esoterra?

Esoterra is in 1998 opgericht. De eerste jaren hielden we ons voornamelijk bezig met stoelmassage. Dat waren drukke tijden. Iedereen wilde een massage! Op het werk, op evenementen, overal!

Daar werden we blij van want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen beter wordt van een massage, van echt contact en gemeende aanraking.

Om onze ‘boodschap’ nog meer uit te dragen begonnen we met onze cursussen en geaccrediteerde opleiding. Nog steeds met dezelfde missie: massage en massagetherapie toegankelijk maken. Niet elitair of zweverig maar nuchter holistisch. Voor alle Nederlanders.

Inmiddels hebben we vele massagetherapeuten opgeleid en helpen ze mee om de wereld te verbeteren vanaf de massagetafel.

 

Wat kan ik verwachten?

We hebben een prachtige leslocatie in Bilthoven. Gratis voor de deur parkeren. Onze docenten zijn allemaal vakidioten die ook een didactische achtergrond hebben. Het lesmateriaal bestaat uit een lesmap en elearning. Van de elearning kun je allerlei video’s of audiofiles beluisteren die je thuis verder helpen in je ontwikkeling.

We zijn innovatief, professioneel, toegankelijk en nuchter holistisch.

vbag

“De wereld verbeteren vanaf de massagetafel.”

Stefan van Rossum

Directeur Esoterra

stefan@massageopleiding-esoterra.nl

vbag

Pin It on Pinterest